01180322 Dün xinsiyetimizi öğrendik . Erkek olursa babasının adını koymayı çok istiyordu saygi duydum babası vefat etmiş , ama bebisimiz kız. Fikirlere açığız hatta ihtiyacmx var,😅
simaymasalim 01180322 kızımın ismi Simay Masal 🎀 bir kızım daha olursaq Dilay Öykü 🎀 koymayı düşünüyorum 🌸 ama Arven Umay Liva Aden Yüsra Serra Berra Beril Beren ela Isimleride güzel bence ❣
01180322 Aysee1123 kulağa güzel geliyo gibi. Anlamında güzelmiş. Hayatı boyunca taşıyacağı ismi güzel olsun istiyorum
01180322 Ayrıca fikri olanlar yazabilir mi. Eşim annemn adı dedi snra da belki Kürtçe güzel bı isim buluruz dedi eşim Kürt. Bense yeni kibar bı isim diyorum bakalım
e_blue_sky_a 01180322 Helin olabilir Kürtçe bir isim Asmin Helin de olabilir böylelikle anasının adından da kurtulmuş olursunuz bu arada merak ettim kayınvalidenin adını :))
01180322 Havvaca mihra🌸😂oda güzelmiş. Eşimi ikna edebilsem ya annemin yada Kürtçe güzel bı isim düşünurz diyo
01180322 e_blue_sky_a kayinvalidemin ismi kudret. Hem erkek ismi hemde çok kaba geliyo bana. Bu arada Helin de kız kardeşimin ismi❤️çok kibar güzel bı isim ama kndi tarafından koymazsa bnmkini hiç koymaz
01180322 Sunshine__ Ayn bilindik klasik isimlerden değil . Hayatı boyunca bu ismi taşıyacak ayrıca güzel bişey aramakta gayet haklıyız anneler olarak bnce x😅🥰
e_blue_sky_a 01180322 eşlere bu kadar yüz vermeyin yol yakınken sözünüzü geçiremezseniz çok zor . Tamam senin annen olabilir çocuğumun da babanesi ama kudret güzel Bi isim değil ben de anneyim benim de söz söyleme hakkım var de kudret çok kötü harbiden benimkinin de güllüzar :) çocuğumun adının güllüzar olduğunu düşünemiyorum
Sunshine__ 01180322 Aynen öyle hem söylemesi hem anlamı her şeyi ile güzel olsun istiyoruz buda en doğal hakkımız
01180322 simaymasalim kızınızı sağlıkla büyütün ismi çok güzelmiş. İsmiyle büyür inşallah❤️masal da çok hoş hem
01180322 e_blue_sky_a küçücük çocuğu kudret veya Gülizar diye sevmek tuhafıma geliyo ya sanki yaşça büyük birini yanınıza çağırır gibi