Asu33 Mervekc09 Ben de boyadım 23.haftamda amonyaksız syoss boya ile içeriyi iyice havalandırarak kendim boyadım
YamacDemirinAnnesi Mervekc09 ben kuaföre gidip yaptırmıştım canım ilk aylar bitkisel boyayla 1 hafta kala gene gidip boyatıcam 🤗
Burcugok Mervekc09 ya benim diplerim baya cıktı 4 aylik hamileyim doktorum kesinlikle müsade etmiyor boyatmama 😕 kuaförüm de sac derisine sürmeden sadece sarı olan yerleri kendi sac rengine boyayalım bir şey olmaz diyor napiyim sizce
Tugceates ygmr Mervekc09 ben kuaförüm canım kendim ilk hamileliğimde boyamadım son ay boyacaktım erken Doğum yapınca kaldı bu sefer boyamayı düşünüyorum tabi doktoruma danışıp ama sunu söyleyim birçok doktor müşterimizin hamileliği boyunca saçlarını boyadık lorealin inoa diye amonyaksız yağbazlı bir boyası var mutlaka kimyasal var içinde ama diğerlerine göre çok daha az
Asu33 ygmr Ben amonyaksız syoss boya ile boyadım normal boyalar gibi ağır bir kokusu yoktu beyazlarımı da iyi kapattı
Asu33 Mervekc09 Ombre ben de istedim canım ama bayağı meşakkatli göründü gözüme tek boya idare edeyim bunun doğumu var sonra emzirme dönemi var akar sürekli boyatamam diye tek renk boyadım
Hande2017 Bugün yaptırdım bitkisel boya ile tamamen kokusuz 15+6 haftalığız .Doktorum 13.haftadan sonra boyatabileceğimi bir sorun olmayacağını söyledi.Kendimizi iyi hissetmemiz için önemli dedi hatta😊