Pinklove Bebeği normal musluk suyuyla yıkamazlar mı kızlar? Suyu kaynatıp ılık yapıp o suyla mı yıkıyorlar? Görümcemden duydum
Yazmelegi_ Pinklove valla benim bildiğim musluk suyu ile ilk defa duydum bende sıcak soğuk açarız ılık şekilde öyle yıkanır
Evafor Pinklove o nerden çıkmış kaynamış ılık su bu güne kadar hep duştaki su ile yıkadık bir sorun olmadı çok şükür gorumceni kandırmışlar 😂🤭kimden duyduysa
alitalia Pinklove kaynatıp soğutan duydum ama asla uğraşamam ben normal musluktan akan suyla yıkadım gitti oğlum nerdeyse 4 yaşında aslan gibi 😂
Pinklove myangelson cokkasmabeabi femme alitalia Evafor Anladım kızlar😂😂 Görümcem kızını hep kaynamış ılık su ile yıkıyor banada sende öyle yaparsın dedi kafam karıştı😂😂
cokkasmabeabi Pinklove kim yıkıyormus öyle ya. Normal ilik banyo suyuyla yıkıyoruz biz. Hastaneler zaten yikamiyor
2_evlatyolda Bulbulyuvasi o nasıl olcak ablam be 😂 😂 bide su kaynatıp yıkarsak ooo bencede dere mantıklı 2 bebe ile nası olcak die düşünürken bide suyu kaynatan mı varmış çocukları yıkadıgmıza dua ederiz su ile kim ugraşcak😂
benaslindayohum Pinklove onun sebebi ağzına şu kaçarsa enfeksiyon kapmasın diye daha yeni doğduklarında enfeksiyona açık oluyorlar ya o yüzden öyle yapıyordur, dikkatli yıkayıp ağzina şu kaçırmadığınız sürece sorun olmaz 🤗