bensu_35 Şuan tam 15. Haftadayız ve baya baya hamile göbeği oluştu ama çıplakken ve ya dar kıyfetler giyince dışarıdan belli oluyor genelde bol giyindiğim için henüz kimse anlayamadı
01180322 Baby8 14 . Haftdayim normalde zayıf biriyimdir yani karnım göğüs kafesinden dah asagidadr. Hamilelikte kilo almamışım ama göbeğim sis sanki. En azından elimle göğüs kafesinden karnıma doğru giderken içe gomulmuyo küçücük bı tepe var😅
Aslan10 01180322 olsun İstanbul artık eskisi gibi kar kış görmüyor rabbim verir kolaylık yazdan daha rahat en azından yapış yapış olmayız bebeği surkeli görmeye gelen olmaz 😂😂😂
Aysee1123 Baby8 18 den sonra çıktı oda biraz. Şimdi 26 haftalık olduk yeni yeni büyüdü 2-3 haftadır, şuna 6 aylık dediğimde inanmıyorlar 👼🏻 2 kilo aldım
01180322 Aslan10 biz almanydyiz ve öyle bı soguk vardı ki.gecen sene her odada ayrı bı polar battaniye vardı😅
Aydemi Biz tüp bebek olduğumuz için ilaçlardan hormonlardan hep karnım şişmişti. Şuan 18+4üz. Dar bişey giydiğimde çok yemişim göbeği oluyor. 2-2,5 kilo aldım bu sürede de. Akşama daha büyümüş oluyor ama kıyafetlerden hiç belli olmuyor
surfermom Baby8 en başından beri düzenli büyüyor. Başlarda gaz diyordum şimdi 19. Haftada baya yer veriyorlar toplu taşımada 😂