Krcn001 Arkadaşlar kalp durmasından sebep düşük yaptım ilk olduğu için doktor gerek görmüyor devlet hastaneleri üç düşükten sonra bakıyormuş benim bunu özellerde yaptırma şansım yok mu yapan arkadaşlar ne yapmam gerekiyor hangi testler yaptırılıyor ?
Bebegim3444 Krcn001 araştırma hastanesine tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gidebilirsiniz. Nornal devlet hastanesinde bulunmuyor bu bölüm. Ben gittigimde kac dusuk bile sormadı testlerimi yaptı. 2 3 ay sürüyor bazen de daha kısa. Eger ki istanbuldaydaniz Bakırköy’e gidebilirsiniz doktor gayet iyi anlayışlı
arirangg Krcn001 Özelde ücretli şekilde yapabilirsiniz ama biz eşimle tıbbi genetik bölümüne gittik ve daha önceden de kimyasal olmuştu, dedik. İsterseniz siz de öyle deneyin önce. O şekilde yaptırdık biz
Krcn001 Bebegim3444 İstanbul’da değilim maalesef baktığımda randevu da bulamıyorum acaba başka bir bölüm mü yönlendirme yapıyor direkt gidilebiliyor mu yoksa ? İki kimyasal bi düşük desem yaparlar mı ?
Bebegim3444 Krcn001 yaparlar canım. Ben direk tıbbi genetikten aldım gittim. Yani randevu açılma saatini bekle oyle dene. Direk o bölüme alabiliyorsun. Nerde yaşıyorsun
Bebegim3444 Krcn001 evet canm form doldurup kan alıyorlar. Bende genetik pıhtı çıktı. Eskiden düşüklerim vardı. Simdi yeni gebeyim kan sulandırıcı kullanıyorum.
arirangg Krcn001 Evet eşin de gelsin. İkimizden de kromozom bozukluğu var mı diye kan aldılar. Onun dışında benden pıhtılaşma için aldılar. Trabzon’da yaptırdım ben