sedakturk Mahirissmoms 18 haftalığım, kız bebek bekliyorum. derya hanıma gidiyorum başından beri ben de çok memnunum ama muayene ücreti 900 olmuş bu ay 🫠 detaylı ultrason yaptıran var mı? üniversiteye randevu bulamıyorum.
3prensannesiii 24haftalik doktor olarak da özel bi doktorum yok randevu gününde hangi doktor denk gelirse ona gidiyorum kapalı bi bayan doktor ismini unuttum hep o denk geliyor genelde
Parlakk Henüz yeniyiz 5 haftadayiz devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum sizler nereye hangi doktora gidiyorsunuz
3prensannesiii Mahirissmoms Derya başbuğ çok iyi eşi de Alper başbuğ büyük oğlum da ona gitmiştim o zaman lar devlet hastanesindeydi
Mahirissmoms 3prensannesiii hepsinde yaptınız mı cin takvimi hepsi öi erkek çıkmıştı eğer oyleyseee bende inancammm😂😂
Mahirissmoms 3prensannesiii valla cok aşırı iyi derya hanımdan cok memnunum olmayanda yoktur bence memnun
umaydurununannesi Mahirissmoms kızımda tum sıtelerdekıne baktım bırı erkek dıgerlerı kız dedı bunda tam tersı dıyo bakalım bende erkeek hıssedıyorum ama hayırlısı
Parlakk umaydurununannesi evet randevu işi çok zor siz hangi doktora gidiyorsunuz ben bahadır beyden sıra aldım daha gitmedim
umaydurununannesi Parlakk onuda ıyı dıyolar ben can beye gıdıcem onu ıyı dedıler ılgılıymıs ecem dıye bı doktora gıttım 4. Bebegım dıye nıye korunmadın alayım mı falan dedı daha tobe
Parlakk umaydurununannesi merhabalar devlet hastanesinde memnun kaldığınız bir doktor var mı acaba ben bahadır beye gidiyordum ama tayini çıkmış