Fnsengul ecobann1 bende 37+5 haftadayım ve Alaz koymak istiyorum ama hep tepki alıyorum etraftan 🙄 Siz nasıl tepkiler aldınızzz
Ebeguy Aylinsevim henüz 16 haftalığız😂😂❤️❤️🥹🥹 13+2 de erkek dedi video çekti fotosunu gösterdi doktor çok emin konuştu bakalım haftaya değişmezse 🥲🥲🥲🙈 sizinnn kaç haftalıııkk
Aylinsevim Ebeguy erkek çocuklar da yanılma olmuyor çok canım kizlarda genelde oluyor yine de hayırlısı olsun bizim son 7 günümüz teyzesi 🥲🥲
e_blue_sky_a Fenciiii erkeğe deniz ismi çok yakışıyor Karadenizli değilim ama kuzey ismi de güzel isim. Enes ismi zarif Bi işim.
babyandmomyy 30 haftalık hamileyim hala karar veremedik yaman istiyorum aslında ama anlamı kafamı karıştırıyor çocuk doğana kadar bulamacagız herhalde 😂
Bebekyorum 29 haftalık olduk bizde de isim yok Eşim kesinlikle kuzey istiyo Bende miraç ismine yakınım biraz Ama hâlâ ikimizinde tamam diyeceği bi isim yok 🙂
PamushVeAnnesi Youngmotherr bı akrabamız koymuş. Anannem duyunca ilk etapta anlamadı Neeeee ahraz mı koymuşlar cocuuun adını diye tepki verdi. 🙈Yaşlılar biraz böyle isimleri yanlış soyleyebiliyor
Hicranelif PamushVeAnnesi 😄😄Bizde Ahlas Efe karar verdik babaannemde oyle diyor ama zamane ismi bunlar onlar oyle anlayabilir