Mesa3333 Kızımizin ismi Asel Duru.Doktor erkeğe benzetti ama erken olduğu için çok emin değiliz haliyle.ama oğlumuz olursa da Asil Doruk düşünüyoruz.
Fey İlk oğlumun adı Ahmet Mirza Oğlumun adı Mehmet Batur Ye isim beğenemiyoruz🤣 o da oğlan olacak benim dediğimi eşim hayır diyor onun dediğini ben. Batur’un adını 5 günlükken koymuştuk buna da hiç acele etmeyiz. Sevdiğim isimler bahadır, Arif, cihan, Sinan
47zeynep47 ggelen bence isim anlamini taşıdığı için bu iki isim cocuklarinizda zitliga sebeb olur böyle iki zıt çeşitte isim koymayin
Guldenn Dilek_gms nasıl bir çocuk bende Alparslan düşünüyorum ilk oğlumun adı Oğuz Kağan çok hareketli ve uyku sevmeyen bir çocuk 2.de erkek 😅
2prensessannesi 666666 cok guzell . Ne guzel peygamlerimiz var isimler ne guzel:)) elyesa da bir peygamber mesela hem de duyulmamis
Maftuna17 3 oğlum var buda 4ci oğlumuz inşallah MUHAMMED EMİN koymaya düşünüyoruz allahim sağlıklı gelsin bebislerimiz inşallah amin
Sultan_bozdemir Aysegul17 biz Eymen ve Göktuğ arasında kaldık 34 haftalık oldum sayılır ne zamn kararlastiririz bilemiyorum
Alizee Biz kulağına 2 isim okuyacağız, ama kimlikte bir isim olacak Allahın izniyle. Ama daha karar vermedik :)
Fnsengul ecobann1 bende 37+5 haftadayım ve Alaz koymak istiyorum ama hep tepki alıyorum etraftan 🙄 Siz nasıl tepkiler aldınızzz
ecobann1 Fnsengul şöyle düşünün her ismi herkes beğenmiyorki illa bi kulp buluyorlar , bu ismide beğenen çok beğenmeyip kaba diyenlerde var ama ben çok sevdim içime de başka isim sinmiyor o yüzden :)
Aylinsevim Fnsengul kimin ne dediği önemli değil bence kalben gönlünde ne varsa o ismi koyabilirsin bu seni mutlu edecek başlarını deil