Mrv001 Fenciiii alpar molla koyacağım bende oğlumun ismini duyunca tepki gösteren de çok oldu hoşuna gidende oldu hem sizden de fikir almış olurum bu isim nasıl sizce 😂
Rabiaa6 Fenciiii Gökalp koyan çok var Eymen çok koyan var Omer Asaf, Ali Asaf koyan çok Miraç Yiğit Poyraz Efe fln
Tugbainan Fenciiii biz Atakan Kuzey koyduk adını. Alternatiflerimiz Aybars, Atlas, Göktuğ, Devrim, Alperen idi
ub2602 Biz Alparslan düşünüyoruz sağ Salim kucağımıza alırsak inşAllah 🤲🏻🫶🏻 Ben yiğit ismini de çok seviyorum ama ismi yeterince uzun zaten 🥲❤️
Ftkn Delidolu efrahim ismini hiç duymadım ama oğlumun ismi efran 🤩 Keyifli sevinçli mutlu mutluluk veren anlamı
Delidolu Ftkn ismiyle büyür inş efrahim isminin bir çok anlamı var o yüzden onu koymak istyrum bakalım artık nasip
siyahinciii Tek yumurta ikizi beyefendilere Mus’ab ve Umeyr ismini koyacağım inşaallah bir hafta sonra kucağımda olacaklar nasipse
aselalbayrak Fenciiii Bizde Arel koyduk bebişimize💕 Anlamını çok beğendik ayrıca temiz dürüst güvenilir kimse demek❤️
Aylinsevim Ebeguy erkek çocuklar da yanılma olmuyor çok canım kizlarda genelde oluyor yine de hayırlısı olsun bizim son 7 günümüz teyzesi 🥲🥲
Ozken1 ggelen küçük bir tavsiye zıt isimler koymayın aşırı zıt karakter olabiliyorlar daha ılımlı iki isim düşünebilirsiniz