Ozoooo 12 temmuzda doğurdum kızlar oğluşum üç günlük oldu bile burada gün sayıyordum en son zaman nasıl da hızlı geçiyor sezaryen doğum yaptım sormak isteyen varsa merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ❤️
Anneyimbennanne Ozoooo Sağlıkla büyütün 🥰🌺. Nasılsınız ağrı sızı var mı ? Sıcaklar çok etkiliyo mu yaranzi ?
Ebruyildirim0505 Ozoooo bende 04 Temmuz 15:00 sezeryanla doğduk 37+4 erken geldi birazcık:) Saat başı emziriyorum çok uykulu olduğu için genelde saat başı sağıyorum uyanık olduğunda emiyor . Sürekli sağmam zarar verir mi ? Sarılık sınırımız olduğu için . Sizlerde nasıl ?
Medine_yasar05 Ozoooo Allah analı babalı büyütsün cnm hayırlı olsun devlet Hastanesi’nde mi sezaryan oldun Yoksa özel demi
Ozoooo Ebruyildirim0505 bana doktor sarılık demedi hiç bende 2 saate emzirme yapıyorum kendi uyanıyor
asiyeninannesi Ebruyildirim0505 erken geldi derken sezeryanı da siiz kendiniz mi istediniz yoksa öyle bi durum mu gerekti, ilk gebeliğim bende merak ediyorum
Ozoooo Medine_yasar05 depend kullandım bir paket çok tavsiye ederim aşırı kullanışlı direkt giriş yaptım nst kan sonda sonra direk ameliyata aldılar
Simge_celen_ozyildiz_ Ozoooo öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻 spinal mi oldunuz sütünüz geldi mi hemen sezeryan sonrası hemen süt gelmiyor falan diyorlar da
Medine_yasar05 Ozoooo depend cnm kilotlu bez gibi herhalde onu amaliyata çıktıktan sonra hemen nasıl kullandın
Ozoooo Medine_yasar05 evet canım o zaten sıkmıuor ki hiç aksine daha rahat ettim hasta bezi çok sallanıyor ikide bir tuvalete giderken çıkar tak kötü yani bana göre