BuseYkselAvc 38 haftada gün verdi doktorumuz hazırlandık Cuma günü sabah 8 de hastaneye giriş yaptık. hemen hazırlıklar başladı ameliyat için içimi korku heyecan duygusallık karmakarışık duygular sardı 2. Sezeryanım olduğu halde yinede korkularım vardı ilk sonda takıldı acayip yanma şeklinde canım yandı kesinlikle uyuşdurunca takmalarını isteyin ogün ilk sezeryan ben girecekdim kan tahlilim biri yapılmamış onu bekledik başkası girdi benden önce 9:30 ben girdim anestecinin dediklerine uydum 9:45 meleğim doğdu ☺️Yüzünü gösterdiler anlatılamaz duygu yanağını yanağıma koydular ağlıyordu sakinleşdi susdu bebegimi alıp babasına götürdüler dikiş yapıldı ısıtıldım 10:45 ben çıktım ameliyathaneden kapısında eşim beni bekliyor elimden tuttu beraber odama çıkarıldım agrılarım oldu agrı kesiciler bana yeterli gelmedi zorsüreç ama herşeye değer 🥰
Ozlem32 BuseYkselAvc Benim de sezeryan günü 14 aralık 38 de 35 de ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici vurdurttum ama hala içimde ya küveze girerse korkusu var ilk doğumum 🙄
BuseYkselAvc 38 de girmez herhangi gibi sağlık sorun olmazsa bebeğin kilosu nasıl cnm benim kızım 35 haftasında 3100 gramdı 3600 dogdu
BuseYkselAvc Ozlem32 gayet iyi cnm korkma almazlar küveze 3 kilodan az doğanları alıyorlar genelde bebeğin 3kiloyu geçer senin beslenmene dikkat et