dudaktan_kalbe25 Kızlarrr oksapar icin genetik testi yaptırdım sonuclarında devam etmemi söyledi ama hic bir acıklamada bulanmadı öyle birisidir sagolsun kendisi. Sonucta (heterozigot- homozigot)cıktı ne anlama geldigini bilen var mı?
Ozge56 dudaktan_kalbe25 pıhtılaşma var canım sende doğuma kadar kullanacaksın benimde öyle pıhtılaşma var
Ciceka1 dudaktan_kalbe25 bendede var bana 5 ay kullanacaksın dedi ama riske atmak istemiyorun doğuma kadar kullanırız gibi duruyor
dudaktan_kalbe25 Ozge56 bi tanıdıgım yok genetik bozuklugu fln var dedi. Dr da acıklama yapmayınca bende korktum yani. Pıhtılaşma tmm onu kabul de genetik bozuklugu ne yani onu anlamadım😅
Ozge56 dudaktan_kalbe25 ahahhaa kiz kim dedi onu 🤣 kan pitilasmadan genetik nasıl bakılmış Allah iyiliğini versin 🤣🤣🤣 genetik bakılması çokfarkli bir durum bende yaptırdım 0 alakası var. Sende pıhtılaşma var oksapar ve oraspirin kullanacaksın o kadar hiç kafana takılcak sorun bile değil iğneyi kullan gitsin zararsız
dudaktan_kalbe25 Ozge56 bncede yani😅😅 oksapar var iste onu kullanıyorum aslında keske bıraksaydım kolum da bitik durumda😅😅
dudaktan_kalbe25 Ciceka1 bende aslında atmak istemiyorum. Zaten ne kadar kullacagımda söylemedi ki muaneye gidince soracam da agzından cımbızla laf alıoz valla tüp bebek olmasa yanından bile gecmem o doktorun
Ciceka1 dudaktan_kalbe25 bende bıraktım tüp bebek doktorunu valla. Sanada tavsiye ederim bugün bi doktora başladı çok guzl en ince ayrıntısına anlatıyor herseyi. Hangi sehirdesiniz. Benimde tüp bebek bu arada
Gizmoo Bende yatkınlık çıktı ama doktor bu yoldan geçen her insanda var iğne kullanmana gerek yok dedi. Ben hiç iğne kullanmadım
dudaktan_kalbe25 Ciceka1 erzurumdayım tmm da ilacları her doktor bilir mi ki güvenemem iste sonucta bu tüp bebek prof. Yani nasıl bıraktın cesaret edip
Ciceka1 dudaktan_kalbe25 yani benim ikiz gebelik şimdi yeni baslad8g8m doktor bayan ve eside perinatoloji uzmanı ikisi birlikte takip ediyor. Ayriyeten devlet hastanesinede gidiyorum . Mecbur bıraktım kendi doktorumu 15 günde bir 1500 istiyordu zaten bir sürü tüp bebek parasi harcadık artık gücümüz kalmamisti
dudaktan_kalbe25 Ciceka1 cokmus sizin bizim 500 muane parası ama o da zor tabi yani yani bu sadece tüp bebek parsıyla deil ilacları herseyi para bunun cok zor gercekten
naneliseker_ dudaktan_kalbe25 annemin doktoru ameliyat oldu. Iyi birisi baya ben 1 kez muayeneye gittim sadece. Hümeyra ile.devak ediyorum