NurYm Merhabalar, son adet tarihine göremi bebeğimizin haftasını hesaplıyoruz yoksa ultrason tarihine göre mi hesapyalayacağız? Bebek ultrasona göre ileride ise bu doğum zamanını geriye çeker mi? Bu konuda bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz🥰🥰
mavideniz6 NurYm Doğumu ileriye çekmez sadece bebeğiniz iri varsayılabilir.39. Haftada doğum yapınca 41 de yapmış gibi olmazsınız yani.
NurYm Ozge56 ama doktorda ultrasonda çıkanı baz alıyor bende hangisine göre hesap yapacağımı şaşırdım 🤔☺️
Aysegul_my Son adet tarihi önemli benimde ilk başlarda ultrason sat tarihinden 9 gün geri gösteriyodu bebegi suanki fark 1 haftalık oldu bazen 5 günlük fark çıkıyo bu makinelerin tahmini ölçümü geç döllenmede olabiliyor
NurYm Aysegul_my benimde biraz önden gidiyor eşimde öyleymiş kendisi de iri bir bebekmiş zamanına göre erken doğmuş o yüzden acaba bizimde öyle olurmu diye düşünüyorum 🤔
Ozge56 NurYm adet tarihini önemli biz adet tarihine göre gidiyoruz 3 5 önde olabilir oda cihaz kaynakli
SevvaallEr Bazen gec dollenmeden adet tarıhıne gore tam hesaplanmıyor ama bazende önde gidiyo bebek benim hep adet takvımımden baz kaldık ama suan 4-5 gün önde gösteriyor mesela ultrosan degısıyor o haftam gıttıkce canım
NurYm SevvaallEr benim detaylı ultrasondaki ölçülerimde boy kilo biraz ileride olduğu için ondan dolayı doktorda haftamı artırdı öyle yazdı raporu 🤔
Aysegul_my NurYm bebek iri diye erken doğmaz korkmayın ilk hamileliğimde oğlum ultrasonda 2 hafta ileride gidiyodu 40+3de sezaryen oldum hiçte ağrim olmadı halbuki nişanim gelmisti 5 gün önce ama benim oglan ona ragmen bile gelmedi 😁
battaniyemkareli NurYm ultrason. çünkü sat a göre hesaplarsak bebeğim bir hafta geride görünüyor 🌸 dr herhangi bir sıkıntı olmadıgını söyledi, olabiliyormus böyle
NurYm battaniyemkareli teşekkürler ☺️ Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah miniklerimizi 🙏🏻
Sukranerolkaradag NurYm İlk gebeliğimde son adet tarihine göre doğum 6 Eylül görünüyordu öyle de oldu 40+0′da bebeğimi kucağıma aldım.
Naz1616 NurYm benim ultrosona göre hesapliyor doktorum çünkü 2 ay adet görmeden hamile kaldım her gitdigimde bebek ileri oluyor ultorosona gorede sezaryana alicak