Cansucbrdmr Selam hanımlar.. 36+2 haftalığız ve doktorumuz doğuma kadar artık her hafta çağırıyor. Ve her seferinde nst ye bağlanmamı istiyor. Bu durum normal mi sizler ne sıklıkta giriyorsunuz nstye?
KlncA ysmmnk 32+0 da muayenem Vardı özellikle bir dahaki muayene ne Zaman olacak diye sordum doktora yine 1 ay sonra dedi 🤔 Sen 32 den beri her hafta mı gidiyorsun canm ?
ysmmnk KlncA evet cnm 32den beri her hafta çağırıyor, bu cuma 37 oluyoruz yine kontrolümüz var. Nstye de sürekli giriyorum
VahideEktirir Bende 36. Haftaya grdiğimde kontrolum haftada 1 e düştü ve her gttiğimde nst cekinmemi istedi suan 38 haftalık oldum 3 gune bi düşürdü kontrolu her gttiğimde cekiniyorum yıne
KlncA Cansucbrdmr peki acaba doktorun rutini mi böyle yoksa Allah korusun bir risk var ondan mı her hafta gidiyorsun?
Limpid Bn 26. Haftadan beri gırıyorum 30.haftamdayım.. 2 haftada bır defa dr kontrolunden önce nst cekıyorlar
Cansucbrdmr KlncA sanırım rutini böyle çünkü herhangi bir sıkıntı çıkmıyor çok şükür.. ben de o yüzden burdan sormak istedim ama 35 haftadan sonra sanırım herkesten isteniyor🤷♀️
Serapca Cansucbrdmr canım bende 32-35 haftalarda girdim cuma gitçem bide 37 hafta diğer hafta muhtemelen Doğum olacak sezeryan
Ikizlerimemos Limpid ben henuz girmedim bu ayin 25 inde kontrolum 34 haftalik olucam ozamanmi girerim ki