YamacDemirinAnnesi ysnrtn Doğumun son gününe kadar dönebiliyor canım bekle daha erken zaten benim 34. Haftamda dönmüştü
Ertugrulum ysnrtn canm doner daha merak etme bebeginle duygusal bag kur konus onunla seni dinleyecektir 😍
pamuksekerinannesi ysnrtn Bende 27 haftalığım bana da baş aşağı dönmüş Maşallah dedi.. Bende erken değil mi sorun olmaz mı dedim.. Yok sorun olmaz iyi bişey hatta korkma dedi.. Ama plesantam aşağıda İşte dönse ne olur ki 😞
Beyzagokhan ysnrtn canim benim bebisimde ters duruyo suan 35+4 olduk en bastan beri boyleydi inatci donmedi ama sana daha erken donebilir
Esraabrklu YamacDemirinAnnesi bende 33+3 günlük hamileyim benimde 2 hafta önceki kontrolünde tersti dönmüş müdür sizce yaaa
EbruEgemen1123 https://dogumfotografevi.com/kosem/bebeklerin-anne-karnindaki-haftalara-gore-pozisyonlari/ Bende kendi bebeğim için bakıyordum poziyonlara şimdi valla tesadüf oldu. Benim baş aşağıda 29. Haftadayız erken dönmüş dedi doktorum çarşamba gittim muayeneye. Döner diye düşünüyorum daha bu baktığım sayfada 31. Haftada döndü diye göstermiş bebeği.
YamacDemirinAnnesi Esraabrklu son ana kadar bekliyor doktorlar döner belki diye canım merak etme döner 😍
Esraabrklu Beyzagokhan ay umarım döner ya.şu sıralar kim hamileyse çevremdekilerin çoğu bebekleri ters yeni mi çıktı buda anlamadım ki 😃🤣😂
mlsyvz ysnrtn benim de 28. Haftada kafası aşağı dönmüştü. Sonra 30. Haftada yukarı döndü yani tersti. 33. Haftada tekrar aşağı döndü, çok yaramaz 🤓 şimdi 35. Haftadayız hala kafası aşağıda çok şükür 🙏🏻