YigitPoyrazMomm Eksijelibon ben poyraz istiyorum eşim atlas şu yukarıki isimler sadece poyraz olarak benim istediğim geri kalan eşimin iki isim konusunda ikna etmeye çalışıyorum😂💙 maşallah oğlunuzun ismi bahti açık uzun ömürlü olsun😍💙
YigitPoyrazMomm Meryemtolga maşallah isimler çok güzel rabbim hepsinin bahtini açık uzun ömürlü olsunlar😍💙 isim konusunda kararsız kaldım ben normalde tek poyraz istiyordum ama eşimin istediği isimler de çok güzel kararsız kalan ben😂
Meryemtolga YigitPoyrazMomm Tesekkur ederim rabbim cumlemizin evlatlarina uzun omurler versin. 🥰❤️🤲 Yiğit ismini ben koydum alp ismini esim koydu. Sizde iki isim koyup orta yolu bulabilirsiniz ikinci ismi kisa olursa seslenmesi iki ismi kullanmadi daha kolay olur. Poyraz efe poyraz ege poyraz alp poyraz han gibi.
YigitPoyrazMomm Meryemtolga amin canım🙏🌸 evet isimler çok güzel ama aşırı kararsız kaldım evet dediginiz gibi ikinci isim kısa olursa daha rahat olur hayırlısı olsun🤗
Sitare21 Bir isim analiz sayfasında Poyraz,Sarp,Kuzey gibi isimlerin anlamının zorluk getireceğini okumuştum. Rüzgar isimli de birbogrencim vardı her teneffüs başına bir kaza gelirdi çok hareketliydi.Fikirlerimi sunmak istedim. Hayırlısı olsun inşallah.