Tokyobtl Anneler hamilelikte sürekli idrar yolları enfeksiyonu yaşayan varmı yani bir türlü geçmeyen idrar yollarında nasıl ilerlediniz antibiyotik mi verildi hep bebeğe zarar veriyormu
Dlkzz Tokyobtl hamileliğimin sonuna kadar idrar yolu enfeksiyonu illetini cektim antibiyotik şase hepsini kullandım iyi geliyor bir müddet sonra tekrar başlıyor çok dikkat etmek gerekiyor. Doğumdan sonra geçti.
Esrafatih01 Tokyobtl surekli bitip başlayan bir şey ama yinede suyu eksik etmeyin bol su içince bitmese bile azaliyor
Bramasole Tokyobtl turna yemişi (cranberry) hapı kullanın tabi doktorunuza danışarak. Bitkisel vitamin desteği olduğu için genelde doktorlar kullanabilirsin diyor hamilelik normal ilerliyorsa. Ben düzenli kullanıyorum yıllardır o yüzden hiç enfeksiyon olmuyor .
Vildannnnnnnnn Bende çok cekıyorum bir de yüksek şekilde cıkıyor bol su dıyıp gonderıyorlar kullanmadığım antıbıyotık kalmadı
Tokyobtl Bende bıktım artık ya hamileyim birde bebeğe birşwy olcak diye çok korkuyorum ilaçta kullandım 2 5 3 litre su içiyorum her gün yok geçmiyor