Btl0752 Kızlar iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim tek doz şase uracere verdi doktorum kullandım geçmedi azitro diye üç günlük bir antibiyotik kullandim.yine geçmedi ürolojiye gitmemi söyledi gittim ürolojide manurol şase verdi dün akşam onu da içtim ama halen ağrım var üç litre su içiyorum günlük sizin bunu yaptım geçti dediğiniz birşeyler var mı
Ada022 Btl0752 bende aynı ilacı kullandım dün verdi doktor bol su için ama hergun 2.5 litre için geçiyor idrarla atılıyor
Hafsa1 Btl0752 bolca su bir damla bile olsa iç çamaşırı kirliyse akıntı idrar vb değiştir günlük ped veya peçete kullanma atletlerden kes ütüle onları kullan illa kulanacaksan çay kahve az iç bu ara birde çok ilaç gibi şeyler kullanmışsın mecbur olunca doktorundan vajinal probiyotik iste yoksa idrar enfeksiyonundan kaçıp mantar olabilir birde kefir ve ev yoğurdu tüket hergün bağırsak probiyotiği için şifa olsun şimdiden 🙏❤️🩹😮💨
Yenibirii Btl0752 bazisi cok inatci oluyor. Ben aylardir ugrasiyorum. Antibiyotik, monurol, caylar, ilaclar, niyoli yagi vsvs neler denedim gecmiyor.
Btl0752 Yenibirii herşeyi deniyorum yok ama geçmiyor çalışirken bile canım gidiyor resmen uyku uyuyamaz oldum