bernayerli Prematüre anneleri, bebekleriniz özel hastanenin yeni doğan yogunbakiminda kaldığında hastane ucreti ne kadar tutmuştu?
MasalAlparslanMom bernayerli bazı hastaneler kalleslik yapıp ödeme için imza attiriyolarmis dikkat edersiniz erken doğum riskiniz varsa. Devlet karşılıyor o durumlarda ödemeyi. Devlette bile doğum yapsanız o hastanede boşluk yoksa, en lüks özele bile sevk olsanız ödeme alınmaz
Hatice_123456 bernayerli özelde olsa tamamen bedava devlet karşılıyor biz 2 ay kalmıştık hiç bir ücret ödemeden çıktık
Zehross03 MasalAlparslanMom ayy biz okumadan imza attık ve ödemenin yarısını yaptık ve bana küvoz ücretli falan demişti sekreter bende devletin hertürlü karşıladığını bildiğim için kız bilmiyor sanmıştım sallamamıştım çok acaba öylemi
bernayerli Peki belirli birgün sınırı var mi , internette 28 güne kadar devlet karşılar diye bir bilgi var, ben erken doğum yapacağım icin 27 28 hafta gibi 2 3 ay kadar yatabilir
mavilihanimm Bende devlette doğum yaptım özel hastaneye sevk ettiler 17 gün kaldı yenidoğan yoğun bakımda hiçbir ücret talep edilmedi ayrıyetten küvozden çıktıktan 2 gün sonra çocuk doktoru çağırdı muayene edilmesi için ondan da hiçbir ücret talep etmediler
MasalAlparslanMom Zehross03 2 yıl kadar önce bı arkadaşım devlet Hastanesi’nde doğum yapıp çok çok ünlü doktorların olduğu bir hasteneye kuvez için sevk edildi bebek. Bebek 2 ay hastanede kaldı, devlet o lüks hastanede 1 yıllık göz muayenesi ve birkaç işlem daha ucretsiz ekstra vermişti . Hastaneye kalırsa toplu epey odeme istemişlerdi. İmzayı atmayip yasal yola başvururuz dedikleri gibi o yüklü fiyat dekontu fesh edilmis
Zehross03 MasalAlparslanMom yaa hatırlamıyorum okumadık ama muayeneye gidince sorayım işin kötüsü erken doğum olabilir çok iri dediler