Beyzaanur5 Ben göktuğ ismine bekarken bile kafamdaydı o kadar çok hoşuma gitti ama burda şiveli söyler yok öyle yok böyle dediler bende eşim alp beğenmişti yanına alp ta koyayım o zaman dedim ama sonra karıştı kafam kimi koy koyma dedi sizce kızlar
Ada022 Beyzaanur5 2022-2023 Moda ismi Göktuğ oldu sanırım bende düşünüyordum çok yaygın çocuklar arasında dalga konusu bi isim oldugu için vazgeçtim Göktuğ Alp daha hoş bence
Beyzaanur5 yinehamile dimi bende bi başta öyle yaptık dedim çok hoş bir kaç kişi bu sefer yok bende 2 isim verdim çocuğum şimdi zorlanıyor dedi ama göktuğ tek vermek istesem zorlanıyorlar ğ var sonunda ağız alışana kadar zor geliyor ama ben göktuğ dan da vazgeçmek istemiyorum zorlanacaklarsa 2 isim olsun diyorum son bir kaç gündür 😂
Beyzaanur5 Ada022 dimi çocuklar dalga geçer mi bilmiyorum ama ben karadeniz de yaşıyorum burda ki kendini bilmez büyük insanlar yok cöktuğ derler yok o yok bu yani ben 2 ismi koymasam bile kararım net yine göktuğ koymak ama ikinci ismi de beğeniyorum aklıma kalıyor o da bakalım hayırlısı olsun hakkında evladımın❤️