Pinklove @Bulbulyuvasi arkadaşım Efline bugün yatış verilecek, dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Ayetel kürsi toplayalım. Ben 10 tane okudum. Sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallah
YigitPoyrazMomm Pinklove rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla yavrusuna kucağına alsın içimden dualar okuyacağım onun adına🙏❤
Bulbulyuvasi Kalbiimde2can 1 hafta sonraya doğurmaya karar verdim ahahdjhswjdj dedim açıklık ilerlee belki sancım gelir kendi suniye gerek kalmaz diye bir de kendimi bu hafta alıştırmak için duş alırken bile ağlıyorum saçma sapan dlaldmermwlfm
Kalbiimde2can Bulbulyuvasi kac haftaliksin senn 😅 yani zamani varsa daha beklesin kendi sancin gelir belki.. ahaha ay o aglamalari bilirim bende öyleyim 🥹🤣
Bulbulyuvasi Kalbiimde2can 41 haftalığım kuzum ama ne suyum ne nişanım bir şey gelmedi bir de hiç sancım yok belki evde biraz daha açılmayı tetiklerim 2cmden artsın
Kalbiimde2can Bulbulyuvasi aaa keyfi yerinde demek minnosun🤭 bu senenin bebeleride pek nazli cikti 😅 insallah sancin gelirde sancinla bir acilmanda artar askim durumlardan haberdar et mutlaka😍❤️
runkli0606 Bulbulyuvasi elif de bekledi ama bebek kaka yapmıştı Allah korusun 40 dan sonra beklemek ne derece doğru emin değilim geç dopum riski oluşuyor 40 dan sonrada sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Glmy Bulbulyuvasi ama abla benim eşimin kuzeni de senin hibiydi bebeğin öyle bekleye bekleye suyu kalmadı sonra acil sezeryana alındı
Bulbulyuvasi Kalbiimde2can ederim canım kaynanam gelecek zaten post açarım yakında bol bol KALDMSLDALCK
Kalbiimde2can Bulbulyuvasi wuahahahhshahsh ooo severim kaynana postlarini😅 benimde annem gelecek sali günü cok mutluyuuuum cokkk kaynanamlarda anca 12. Ayda 🤭