Gebeysek1 Gebeliğimin başından beri hem özel hem devlete takipliyim. Doğum fiyatlarını sordum 14 bin dediler ..Bir yandan gerekli bir yandan gereksiz geliyor. Özelde ve şehir hastanesinde Doğum hangisi
Ozoooo Gebeysek1 ben özelde yapacaktım son zamdan etkilendim devlette yaptım çok memnun kaldım özel gibiydi
Zehross03 Gebeysek1 ben ebelerin ve doktorların davranışından korkuma özele ödemeyi şimdiden yaptım zamlardan etkilenmicem 11 bin olarak ama ek ödeme bişeyler çıkıyomu bilmiyorum
Merard Gebeysek1 ilk dogumumu şehir hastanesinde yaptım ebeler berbattı o an sancıyla insan destek bekliyor ama yalnızsın maalesef şimdi doğum yaklaştı özelde doğum yapacağım ama yine muayeneye falan sehir hastenesine gittim. Sadece doğumu özelde yapcsm
Seyma-10 Bende aynı şekildeydim ama özele o kadar para vermek istemiyorum son zamlardan sonra inşallah kadın doğum hastanesinde yapıcam
Gebeysek1 Seyma-10 ciddi bir para istiyorlar, zaten her şey bebek vs pahalı. Bende özel isterim ama artık mümkün değil gibi
Firstmomfirstchild Yaşadığım şehirdeki hastaneleri ve insanları beğenmiyorum. O yüzden kesinlikle özel, esimi de doğumda yanıma istiyordum ama özelde de almayacaklarmış :( yinede özel 🤣
Asliolcay Valla ben Eskişehir şehir Hastanesi’nde yaptım çok memnun kaldım sezeryan olduğm için tekli oda verdiler.tam bı özel hastane gibi