Didemcann Fatmaoky benimde kesem ilk yqnıtladıgım resminizdeki gibi vajinal ultrason kız dedi herkes ama bakalım
Fatmaoky Didemcann tedavi gördüm öyle oldu bebeğim benim ondan vajinal oldu ilk görüntü sonra ultrason oldu işte hayırlıs bakalım insan merak ediyor🙃
Fatmaoky Didemcann siz mi tahmin edip yanıtlıyorsunuz kim yanıt tahmin yapıyor etiketler misin beni de bakılmadı bana yorum yapan kişi tarafından da?
Rzgrn_Annesi133 zeynepsi canmm bugün çok rahatszdım hastnye gittimmm farklı bi doktor bebeğin %99 kız olduğunu söyledi 🫣🫣
Mtubaaa Nur_50 banada bakarmisiniz 🌼 son adet tarihim 1 Haziran Benim 01.12. 2004 Eşiminki. 01.12. 1996 Beta hcg değeri 2598.0 Lütfen
Rzgrn_Annesi133 zeynepsi ya öyle dedi canm ama ben kime inancağımı şaştım inanki sevinmek çok istiyorum sevinmeye korkuyorm
Rzgrn_Annesi133 Mltsnl ya canm çok sevinmek istiyorum ama yine gtcem başkq şey derler diye korkuyorm sevinmeye
Bsr1905 Mltsnl biz 12. Haftada öğrendik siz neden bu kadar geç öğrendiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip Etsin rabbim ❤️
ozgecemre06 Mltsnl cok değişik hissetmişsinizdirr :)) genelde erkeği kıza cok benzetiyolar kızı hemen biliyolarda