Havvaa93 Mltsnl ikinci gebeliğim 5 yaşında kızım var. Doktor iki kere erkek dedi ama işte bende detaylıda anca içim rahat edicek sanırım.
Nur_50 Mltsnl 😂hürafeden çin takvimi doğru çıktı ya baktım sana ben 😂kız demiştim o zaman erkek demiştin bana
Mltsnl Nur_50 umut fakirin ekmeğidir yani ama hala içimde erkek gibi niye böyle oluyor anlamadım ki 😁
Nur_50 Mltsnl 😃ikinci kardeşi hissediyorsun ilk kız olsun eli yüzü düz sağlıklı olsunda ilk gebelik değilmiydi senin.
Rzgrn_Annesi133 Dmrkbr canm netleşmedi gibi bütün doktorlar erkeğe bnzyo diyor daha kesin aha bu erkek diyen yok daha
Mltsnl Nur_50 evet evet ilk gebeliğim bugün doktora diyorum ben çok rahatım mide bulantım kusmam kalçam falan hiç yok dedim nasıl olacak diyor bende bişey anlamadım 😀 dedim doğumda değişirse şaşmam
Nur_50 Mltsnl benimde ilk daha cinsiyeti öğrenmedim 😃kız erkek hiç fark etmez sağlıcakla kucağımıza alalım yeter.
Dmrkbr Mltsnl Dr hiç önceden erkek gibi ama net belli değil falan dedi mi bana öyle dedi bugün o hesapta erkek diyince biraz içim burkuldu çünkü koz hissetmiştim hep
Mltsnl Dmrkbr valla işte bugün 21. Haftaydı gittik bacak aradı şişmiş gibiydi ama kız dedi kesin bilmiyorum kime neye inanayım 🥹
Nur_50 Dmrkbr hissedilen olsaydı 😃herkes istediğini hissederdi nasip kısmet canım birdahakine dene istiyorsan kız.🙃
Mltsnl Nur_50 yani benim kafamı karıştıran şey bugün usg vermedi 10 gün sonra gidecem bacak arasını da isteyecek mesela bugün de bacak arası şiş gibiydi hala umutluyum 😀 sizin de ilk demek siz ne hissediyorsunuz kendinizinkini ☺️