1palyaco Hangi marka folik asit kullanıyorsunuz ve doktor tavsiyesi ile mi o markayı kullanıyorsunuz ? Bana doktorum diofol önerdi . Diofol hakkında bilgisi olan var mı?
2prenses_masal-oyku 1palyaco folbiol kullanıyodum tabi son ayında öğrendiğim için anca bi hafta falan kullanmışımdır 🤭
anneoluyoruuumm16 1palyaco doktor tavsiyesi ile innate kullandım. İçinde omega3 ten her vitamine kadar var. 17 çeşit vitamin var.
minibebisim Ben gebelik planlamadan 6 ay önce başladım şu an 12.haftam hala kullanıyorum. Doktor tavsiyesi ile başladık Folidoce
2prenses_masal-oyku Kbra_9 benim adet düzensizliğim olduğu için önemsemedim meğersem hamileymişim 3. Ayın sonunda öğrendim 😂😂 o yüzden
1palyaco anneoluyoruuumm16 evet doktorum bana da önerdi innate . Peki bu innate yi kaçıncı hafta da başladınız ve bunu kullanırken folik asitte kullanıyor muydunuz ?
anneoluyoruuumm16 1palyaco bu zaten bir folik asit canım. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yazdı. 12. Haftaya kadar başka hicbirsey kullanmadım. Sadece özelden alman gerekiyor 170 liraydi
Mervedenizkrks 1palyaco ayy o ilaç banada verildi folikasitte ben onu hiçbir yerde bulamadım bi Arap eczanede buldum almadım bi eczane de depoda varmış neyse başka doktora gittim folidoce verdi onu kullanıyorum
1palyaco Mervedenizkrks doktorun önerisiydi yani diofol. Ben temin edebildim iki ay kadar kullandım . Burda genelde diofol kullanan olmamış herkes farklı folikasit kullanmış bende merak ettim var mı acaba diye .