Sbha_13 skzlkya20 bende zaten bana niye vermiyorlar havasina girmedim onceki yorumlarimizi okumadiniz sanirim ben bildugimi yazdim bi arakadasa soyledim birdahakine okuyarak ccevap verin
skzlkya20 Sbha_13 size özel yazılmış bir şey yok, bence siz dikkatli okuyun, konuyu bilmeyenlere detaylı bir açıklama yazdım sadece ;))
Burcuozz İnternetten hesaplamama göre 28 filan almam gerek ama yıllık izin kullandım filan yarın doğum iznine çıkmış olacağım şimdi doktordan raporu aldım tahmini doğum parası ne kadar alırım
M57 Sayandlek90 netten bakabilirsiniz eğer bir yerde asgari ücretli çalışıyorsanız ve toplam 90 gün sigortalı olarak o zaman size doğum parası dediğimiz iş görememezlik parası yatıyor oda 33 bin oluyor asgari ücretliye
1cicekgibi skzlkya20 Peki bir şey sorabilir miyim, bunun için sadece iş yerine çalışamaz raporunu mu veriyoruz başka bir müracaat yapılması gereken başka bir şey var mı?
skzlkya20 1cicekgibi hastaneden 32. Haftada aldığınız iş göremez raporunu iş yerinize veriyorsunuz. Onlar muhasebeciye iletiyor. Bu kadar 🫶🏻
Pinar0808 Peki devlet memurlarında sözleşmelilerde nasıl oluyor bilgisi olan var mı 4 ay ücretli 2 yıl ücretsiz izin hakkı diye biliyorum.bu ücretli izinde normal aldığımız maaşı alabilecek miyiz?