Aslannnn Mervemervemerve Hayırlı olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin doktor kontrolune gittin mi
Sevim97 Mervemervemerve tebrikler canım bende öğrendiğimde sen gibi olmuştum bende 1 senelik evliydim ama çok istiyoduk
Mervemervemerve Doktara gtmedm bı hafta oldu günüm gectı test yaptm sabah cıft cızgı cıktı saglık ocagına gittim kan vermeye oda yarn cıkacakmıs sonucu erken sevınmıyorm demi ben
Zeyna0607 Mervemervemerve hayırlı olsun canım sevinmelisin bence kesinlikle hamilesin belirtilerin ne idi canım
Mervemervemerve Zeyna0607 tek belirti göğüslerim çok ağirlaştı yürürken bile cok açıo ve sızlıodu ve hala öyle
Zeyna0607 Mervemervemerve benimde geçen ay öyle oldu heveslendim olmadı bu ay adete on gün kala agrıdı birkaç gün sürdü geçti cuma bat Allahım inşallah bizide güldürür🙏
Deryayilmazkahraman Mervemervemerve benimde öyle göğsüm aciyo başka belirti yoktu adetimden 2 gün önce kan verdim 828 çıkmıştı bugün tekrar verdim sonucu bekliyorum sağlık ocağına mi verdin kanı ?
Mervemervemerve Zeyna0607 inşallah allahım olmayan herkeze nasıp eder bende cok uğrastm olmadı psikolojik bazı seyler sitrest yapmamaya calıs mümkün degıl bılıorm ama ben çünkü bu umudumu kesmıstım
Deryayilmazkahraman Mervemervemerve ben son adet gunume göre 4+4 günlük hamişim 🤰 2 gün sonra doktor muayenesi var bakalım seninde hakkında hayırlısı olsun
Minikdunyam Tatlım buradakilerin %80 i hamile 😂 benim böyle bir uygulamadan haberim bile yok 4 aylıkken keşfettim millet daha haftasında bulmuş 😂
Mervemervemerve Minikdunyam ben evlendgım haftası bu uygulamayı ındırdim instgramını falan da takıp edıorm nezamndr cok özeniyodum allahım inşallah bi aksilik cıkmaz