Aybarssmom_ Günaydın kızlar, 13+6 hamileyim 1 hafta olacak bacak aramda kaşıntı var ama sebebini çözemiyodum sanırım kasıklarıma doğru olan kısımlar çatlamaya başlıyor öyle bişey gördüm. Tüm vücudum için çatlak kremi kullanmaya başlamalı mıyım
Sayandlek90 Aybarssmom_ günaydın canım 8 haftalık hamileyim lierac kremine şimdiden başladım sabah akşam kullanıyorum ben
Agg0207 Aybarssmom_ canım üst bacak popo karın ve göğüslerini krem yada yağlaman gerek kilo almaya basladiysan eğer genelde kaşıntı çatlak oluşuyorkn oluyo
Asilleyla Aybarssmom_ ben tatlı badem yağına başladım çok güzel nemlendiriyor ve içeriği tertemiz tavsiye ederim bir araştır istersen
Sayandlek90 Aybarssmom_ yok dert etme bende bilmiyordum patronum bayan o hediye etti sağ olsun epey araştırdım memnun kalmayan yok sabah Allianz sürüyorum birde Hindistan cevizi yağı da sürüyorum ama başlamalısın
BirazbundanBirazondan1 Aybarssmom_ öyle birşey yapmadı. Dün dikkati mi çekti sağlık ocağındaki hemşire dve benim doktorumda ilk söyledikleri bebek yağı, zeytinyağı diye başladılar. Sonra hadi çatlakkremi kullanıyorsan diye başladılar. Bolca sür diyorlar. Marka takıntısınız yoksa bebek yağı güzel