FadimeAyd Evet bu havada boğaz ağrısı çekiyorum bugün oldu ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bebeğim için endişelenmeli miyim? Çok halsizim yataktan kalkamıyorum baş ağrısı da cabası😥
Yamani FadimeAyd bende ayniyim. Bu sicakta hasta olmayi nasil basardim bilmiyorum. 9.aya yeni girdim hic cekilmiyor
tlhmrv FadimeAyd ılık suyun içine limon ve bal koyup iç yumuşatır canım . Bide ara ara ağzına şeker at oda iyi geliyor .. baş ağrım için yine arada parol icebilirsin biraz rahatlatıyor
derya_16 FadimeAyd benim doktorum şu suda eriyen redoxon tabletlerden içebilirsin demişti. Bikaç kez içmiştim ben c vitamini ve halsizliği hemen toparlıyor
FadimeAyd Yamani bende 3. ayımdayım ve bu geçmeyen baş ağrısını kendime nasıl getirdim hiç bilmiyorum ya size de çok geçmiş olsun 💐
Sagliklagelkucugum Yamani benim de boğazlar şiş bencr sıcak havadan olduk zaten sürekli serinleme çabası ama öteki türlü de durulmuyor
FadimeAyd tlhmrv yapıp içtim iyi geldi teşekkür ederim acile de gittim parol serum taktılar baya topardım sayılır