Kizlar dün post acmıstım simdi nerden başlasamm 😅 öncelikle beni hazırladılar önlük giydirdiler vs falan damar yolu beni mahvetti kızlar kac kere delindim bilmiyorum bant tutmadı rahat bes kere damar yolu acılmıstır, sondayıda uyuşukken taktırın derim cünkü benimkisi baya yandı ardından sedyeyle ameleyathaneye aldilar belimden yapilan igne damar yolu acmayla aynı acı kapasitesindeydi pek fark yoktu sonra zaten bacaklarınıza bi sıcaklık iniyo hicbisey hissetmiyosunuz cekistirmeleri bastırmaları hissediyosunuz benim ameliyatta midem bulandı ve kustum bu durum herkeste olmuyormuş insallah sizlerde olmaz sonra bebisim dogdu onu yıkadılar giydirdiler misss gibiydi bebisi odaya götürdüler beni dikmeleri yarım saat sürdü hemen hemen odaya alındığımda uyusuklugum devam ediyordu iki saat sonra falan adet sancılarım gibi sancım olmaya basladı bi ara arttı terledim bile agrıdan ama cok cok korkulcak bi agrı degildi kızlar 6 saat bisey yemedim yedikten sonra ilk yürüyüşü gercekten abartıyolar ben cok rahat yürüdüm suan otururken kalkarken bile tek yapabiliyorum agrılarım yok fakat uykusuzum cok sorulariniz varsa sorabilirsiniz😘❤️😃