YigitPoyrazMomm Busracelik19 kız hissetim hayırlısı olsun cinsiyeti belli olmadimi yada bebiş kendini gostermedimi🌸
Busracelik19 YigitPoyrazMomm sizi YigitPoyrazMomm ne güzel maşaallah sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah benim bir oğlum var kızım olsun çok istiyorum tabi önce sağlık 🤲🏻🥰
YigitPoyrazMomm Busracelik19 Allah razı olsun canım benim amin rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah benimde ilk gebeliğim😊🌸
Busracelik19 YigitPoyrazMomm çok güzel duygular isteyen herkes yaşasın inşaallah 🥰 belirtilerin nasıl ben oğluşumda çok rahat bir hamilelik geçirmiştim
YigitPoyrazMomm Busracelik19 tarifi yok çok güzel duygular rabbim herkese nasip etsin🙏 ilk gebeliğim olduğu için ilk aylarda biraz zorlandım onun geri kalanında çok rahat harika bir gebelik geçiriyorum şuanda tekme atiyor kurban oldum ellerini ayaklarını yirim onun o kadar güzel hamilelik geçiriyorum ki bulantım oldu kusmam çok fazla olmadı bir prense hamileyim ama bana prensesler gibi hissederdi oğlum 1 yıl sonra geldi mucizem ilk aylarımı özlüyorum zaman çok hızlı geçiyor😢💙🌸
Busracelik19 Ilkay08 çok hep bacak arası kapalı dedi doktor en son erkek dedi ama hayırlısı bakalım ☺️
Meliisssaaaa123 Ben de 17. Haftadayım 12 de kıza benziyor dedi doktor, bugün de kesinleşti kız dedi artık bu haftalarda görüyorlar 🥰🧿 tabi Bebişin pozisyonu önemli ☺️ bana da kız gibi geldi sanki 🤩