Tweety3437 Kızlar sağlık sigortası detaylı ultrasonu karşılıyor mu ? Karsılamıyorsa İstanbulda Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer var mı ? 🤍💙⚘️🤍
Kalbimmmmm Tweety3437 çapa hastanesinden randevu aldım yarıya ücret 600küsür diyolar daha gitmedim ama bi on gün sonra gidicem
Mavisim3457 Tweety3437 Ben Gazi Osman Paşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde yaptırdım bugün. Devlet hastanesinde ücretsiz olarak. Randevu bulabilirseniz tavsiye ederim Dr Barış Boza. On numara bir doktor Allah razı olsun.
kucukbasay2023 Benimde özel sağlık sigortam var fakat detaylı ultrasonu karşılamıyor. Hastane dışında ultrason merkezinde yaptırdık biiz
Tweety3437 Mavisim3457 peki randevu aldığım gün hemen yaparlar mı yoksa başka bir güne randevu verirler mi ?
GiGi1 Mavisim3457 merhabalar direk Barış bey’e mi randevu alıyorsunuz? Kadın doğum doktorumu perinatoloji mi nasıl randevu alabiliriz bilgi verebilir misiniz?😊
Aslan10 Tweety3437 1 doktor varmış zaten benim daha var 8 hafta kadar sonra gidicem eşim arayıp görüşmüş bu hafta için de doktor izinden gelince randevu oluşturcam erkenden alayım sıra olmasın
Mavisim3457 Tweety3437 Randevunuz olduğu gün yapılıyor. 30_35-40 dk değişiyor duruma göre. Çok kalabalık bir bölüm değil zaten. Detaylı incelendiği için. Doktor çok ilgili. Söylemeniz halinde sonlara doğru eşinizide içeri alıyor. İlkten kendi baya inceliyor.
Mavisim3457 Tweety3437 Dün benimle baya ilgilendi 25-30 dk baktı suyum fazla çıktı. Şeker testi önerdi aynı hastanede yönlendirme açtı yaptırdım. Şekerden sonra gel Bi daha bakacam dedi. Geldim Bi 20-25 dk daha baktı. Bebeğimin sol elinde Serçe parmak ve yüzük parmak yapışıklık durumu var dedi. Bu yüzden iki defa inceledi. Üzüldüm biraz Bi anda tuhaf oldum. Allahıma şükür başka yerinde birşey yokmuş. O yüzden randevu bulabilirsen inan git. Çok memnun kalırsın. 🥰
Mavisim3457 GiGi1 direk perinatoloji bölümüne randevu alınmadığı için ilk kadın doğuma gidip perinatoloji bölümüne yeşil alan açmasını isteyip öyle perinatoloji bölümüne randevu alabilir hale geliyorsunuz.
Mavisim3457 Aslan10 Evet erkenden almak daha mantıklı. Ben 1 ay sürdü bulmam. Onuda kendi çevremde bulamadım uzakta bulabildim