Sevgili anneler daha dün gibi geliyor burda 4+1 haftalık olduğum zamanlar. Kese görünür mü ,kalp atışı duyulur mu , ikili üçlü test , cinsiyet , detaylı ultrason derken . Kızım kocaman oldu içimde tam 40 haftamızın sonuna geldik . 3.700 gram 53 cm bi güzellik var içimde ayrılamıyoruz birbirimizden . Normal doğum istiyorum ancak şartlar değişecek gibi hala hiç açılma yok. İyi kötü günlerimiz geçti çok şükür yolu tamamladık . Allah bu duyguyu hakeden isteyen herkese nasip etsin inşallah. Uygulamayı sileceğim bende çünkü daha ileriye gitmiyor geri sayım :) biz süremizi doldurduk Allah herkesin bebeğiyle kavuşması için böyle gün saydırsın inşallah . ömrümde hiç bilmediğim ama hiç unutmayacağım tek duygu ANNE OLMAK. Sizden isteğim benim için bir ayetel kürsi okumanız . Düzenli sancılarım var ama kızım naz yapıyor kanala bile girmemiş daha . Burada okuduğum pozitif hikayeler gibi olsun diye çok dua ediyorum . Sİzde bana duanız da yer verirseniz çok mutlu olurum . İsmim Melike , kızımın ismi de Aybüke İnci olacak inşallaj .Hakkınızı helal edin hepiniz güzel bebişleriniz ile beraber Allah’a emanetsiniz<3