Nur_50 Kızlar merhaba ben 11+3 haftalık hamileyim sizler kaç haftalıksınız? Hamilelik nasıl gidiyor? Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
Blueberry0 Nur_50 15 haftalığız tam. dr kız gibi görüyorum dedi çok hareketli olduğu için göremedim dedi 16 da tekrar bakalım dedi, ben en başından beri erkek hissediyorum 😂 Bulantılarım da yeni yeni dinmeye başladı rahatladım vallahi
anneoluyoruuumm16 Nur_50 18+6 yiz. 16. Haftadan beri bir kanama var ama rahimden gelmiyor dediler düşük riski yokmus idrar enfeksiyonundan kaynakli sanırım. Adet olcak gibi sürekli tetikteyim kanama mi akıntı mi diye 🫣 geçer gider inşallah bu günler
Yasminnnnn Nur_50 5 haftalıkken öğrendik şuan 23+2 haftaligiz mide bulantım 22 haftaya kadar ne yazık ki devam etti. 13 haftalıkken kıza benziyor dedi 16 haftalikta netleşti kız 🥰
Nur_50 Blueberry0 inşallah 😀en büyük temennim olmaması. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah evladınızı.
Bogaburcu 15+2 den selamlar bulantı kusma halsizlik ne ararsan var canım :) cinsiyet için 12. Ve 13. Haftada büyük ihtimale erkek dendi ama 14. Haftada kız dendi :)
Hilal_polatttt Nur_50 Amin canım kız istiyorduk rabbim böyle uygun gördü kabulleniyoruz. Sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri