Kenanizm18 Rstasar biz instagramdan konusuyoruz arkadaşlarla bu zamana kadar bi sorun görmedik kişinin kendini bilmesiyle alakalı aslında o.
Rstasar Kenanizm18 ben pek guvenemem basima daha once geldigi icin boyle seyler tabi taniyip anlarsan olabilir neden olmasin
deletenmom1841 Arzymn bensiz bırakmıyorum seni sen de bizi bırakmaa doğumda canlı yayın bile yapcam sözüm var 😬 sorma ya benimde aklımdan çıkmıyo keşke bi iletişimde olabilsek çok merak ediyorum @Tosbik
Duyguuuu Rstasar Ondan bende cok huylanmıştım habirede post çıkıyordu karşıma. Herkesin postunun altina bbm e gelin numara olmadan konuşalım benjm sifrem şu bu.
Rstasar Duyguuuu evet bende ordan anladim surekli milleti bbme cekme cabasi bide profil resmi topuklu ayakkabi giymis bi cift ayak..fetis gibi bisey sapikmidir nedir insanlar anlamiyo iste soyleyincede hakaret ediyorlar
Mvisss9 adm yo bizim grubumuz var gayette güzel ilişkilerimiz oldu foruma bile bakmıyoruz çoğumuz oradan iletişim halindeyiz sürekli 😂 Ama tabi açık açık numara paylaşmadık buralardan
Ozderr deletenmom1841 bizde deli değiliz ki 😂😂söyle bi yerden numara paylaşacaz üstelik yorumlar silinmiyorken 😏😏
bikucukbalik Zaten çok saçma ve alakasız bi muhabbet. Hiç tanımadığın bir insana cep telefon numaranı neden verirsin ki. Gereksiz işler işte
Mrveglsn Her türlü insan var burda herkes herkese sallıyo hemen kavga edip hakaret eden insanalr var valla iyi olup görüşülüyosa ki nasıl olur o buradan bilemiyorum şaşırdım doğrusu
Sadesade adm ne gerek var ki? Burda herşeyi yazıp konuşabiliyor herkes, what.. sapp grubu amacı aşan bişey olur! Kişinin telefonu özeldir!