Papatyamoms Umay Lina İlay Yüsra Alina Meva Aymina Ayşıl Kendime yaptığım son listeyi paylaşıyorum ve yardımlarınızı reca ediyorum 🥰
rabiakaraboga Aylinovic linayı bende beğeniyorum fakat dini açıdan dediniz bende biyerde dinimizde koyulmaması gereken isim olarak görmüştüm
bebesiannesi Papatyamoms ayy artık lina ismini bi salın ya lira gibi ileride okulda herkes lina olacak aymina alina çok yabancı ismi içlerinde en güzeli Meva harfleri söylenişi ve anlamı da çok güzel
Papatyamoms bebesiannesi listedeki çoğu isim suan cok konulanlar arasında lina Bası çekebilir 😂 ama güzelde isim yapacak bişey yok dua et Asel demedım 😂
Papatyamoms anneoluyoruuumm16 iki isim düşünmüyoruz kuzum Umay da cok konuluyor Meva da bu ara İlay da arttı e konuluyor dıye bız napacaz yenı isim mi türetecez
bebesiannesi Papatyamoms ESİL Osmanlıca isim Şerefli, şanlı, namlı, haysiyetli, itibarlı ve otoriter kişi. Parlak, uzun ve dolgun yüz. . demek düşünürseniz 🌸🌈
anneoluyoruuumm16 Papatyamoms ayperi ismini çok severim. Anlamida çok güzel. Koymak isterseniz düşünün bir. Çok kimse de de duymadm aslında