Evafor Benim.de bugün başladı şiddetli bir karın ağrısı var sanki regl sancısı gibi resmen ceryanda mi kaldım.acaba yada başka bir sebebi olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir sizin mi ne zaman başladı kuru sancı değil mi
Demetus Evafor geçmiş olsun canım 🌺 Evet bende biraz rüzgarda kaldım bugün ondan mı oldu acaba diyorum
Evafor Demetus aşırı bir sancı acaba ilaç serum vs birşey verirler mi kendiliginden geçecek gibi değil bide dün sabahtan beridir beni mahvetti olmadı parol mu alsam
nazzc Bende de olmuştu 4 gün sürdü doktoruma sordum,bebek büyüdüğü için oluyormuş. Bu haftadan sonra geçebilir.
Demetus Evafor ay canım çok geçmiş olsun bende atlattım darısı sana bi doktora gdince soralım neden oluyor diye
Evafor Demetus çok sağol CNm 2 gün önce kontrolum vardı ve hiç birseyim yoktu dünden bu yana çekiyorum gitsem hangi bolume gideceğim onuda bilmiyorum kd bakmaz dahiliye mi acaba onuda kestiremedim
Symanr06 Evafor bende 24 haftalık gebeyim ve 1 saattir midem ve karnım arasında bir ağrı sanki batıyor size ne dedi doktorlar yürümekte bile zorlanıyorum bebeğim hareket ediyor çok şükür ama bilemedim
Evafor Symanr06 çok gecmis olsun ben dr gitmedim açıkçası 3 gün çektim sonrası kendiliğinden geçti ama zor dayandım aşırı soğuk su iciyorum belkide ondan kaynaklı ve bütün cam balkon kapıları açık buda ceryanda kalmamıza neden oluyor bununda etkisi olmuş olabilir