Bride_6470 Hanımlar eşrefle bitince ardına ilişkiye girmek hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu bunu bi çok kez duydum
yenibirannis Bride_6470 ben onu yaptım bnde polip oluştu o ay sonra Allah’tan kendinden patladı ertesi ay folik asit basladım Dr dediği günleri saatleri değerlendrdim hamile kaldım şuan 27+3 🙏😍
Pamuk Bride_6470 Ben buay ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım.Sansa bırakmayın yumurtlama günleri belli olmaz.
Mltsnl Bride_6470 canım regl bitimi temizlendiğin gün itibari ile bir var bir yok yada sabah var akşam yok akşam var sabah yok öyle dene 10 gün çünkü düzensizlikte olabilir ama reglden sonra oluyor
Bride_6470 yenibirannis doktorunuz neler önerdi hangi günleri vs 🥰 sizin adınıza sevindim Bende çevremde bunu duyuyorum oyüzden sormak istedim ben genelde ovulasyon testiyle takip edip degerlendiyırım hiç regl bitimi denemedim
yenibirannis Bride_6470 adet bittikten sonra 5 7 12 14 günler sonrası gün aşırı bide sabha karşı veya sabah girmeye özen gösterin dedi folik asitte içerek bunları yaparak çok şükür oldu darısı size inş Rabbim bi an önce nasip etsin 🙏😍
Nur001 Adet bitiminden sonra gün aşırı değerlendirebilirsin canım ben ovülasyon testlerini bi türlü çözememiştim öyle denedim
Bride_6470 Nur001 evet bende artık ovulasyonı bırakıp gün aşırı denemeyi düşünüyorum ovulasyon bende işe yaramıyo
Pamuk Bride_6470 Evet canım benim buay onun sayesinde 2 kez yumurtlamam oldu 2. Yumurtlama tuttu.Ama inositol olanı.
Bride_6470 Mltsnl bana hep bunca zaman yumurtlama zamanı ilişkiye gir denildiği için hiç böyle denemedim bu ay sizin anlattığınız gibi yapıcam inş tutar
Mltsnl Bride_6470 canım valla o yumurtalama günü flan yanlış ya ovulasyon testi ama benim onla da olmadı adet bitimi yani 4.gün akşamı temizlenip öyle dene inşlllah olur ☺️