Selnsn Kızlar bebek arabası ve puset alıcam ama önce puset alayım diyorum bebek arabasıyla almak şart mı puset bebek arabasının içine de oluyo mu beğendiğiriz marka var mı bebek arabası ve puset için
Fnen Selnsn her marka puset her bebek arabasına olmuyor ama normal bebek arabası ve puset almak mantıklı Ben joie almıştım o markada çok var o şekilde poşeti bebek arabasının içine yerleştiriyorsunuz
EdaDeyis Selnsn bende pusetli istiyorum bebek arabasını o yüzden travel sistem bakiyoruz babymall sitesinde uygun fiyatli var bir sürü ordan alacağım büyük ihtimal ayrı ayri olmuyor ilkinde puset ayri almistik cok pisman olmustum
Fnen Selnsn bizim aldığımız dönemde de fiyatlar çok uçuktu ama outlet mağazaları var biz Bostancı’dan baktık başka yerlerde var mı bilmiyorum orda uygun oluyor fiyatlar
minimix Kraft time s aldık hem travel hem kabin boy. Pusetli beraber satılıyo puset de bebek arabasına takılabiliyor. Bu arada internet satış fiyatına aldanmayın babymall internet sitesinde 14bin görünüyor bu haftasonu 7.999aldık kızlar kendi mağazasından