Merhabalar kızlar benimde doğum hikayemi paylaşma zamanım geldi hep özenirdim nasıl olacak diye.29 Mayıs da rutin kontrole gittim doktorum bebeğimin iri olup kilosunun 3750 olduğunu iki gün içinde doğumu baslatmazsak istesem de normal doğum yapamayacağımı söyledi bende ertesi gün için karar kıldım.30 Mayıs sabahı sabah 6 da yatisim yapıldı ve ilk olarak fitille sancı verildi.iki saat kadar sonra sancılarım düzenli hale gelmeye başladı fakat açıklık muayenesi ha bire yapıldı ve artık can acitmaya başlamıştı.Sancilar için söyleyeceğim acı eşiğim yüksek olduğundan adet ağrısının bir tık yukarisini hissediyorum.Gel zaman git zaman açıklık muayenesi yapılıyor fakat hiç açıkligim oluşmamıştı, doktorum saat başı kontrole geliyordu fakat açıklık yoktu.5 saat sonra doktorum tekrar geldi ve suni sanciyi serumla verelim dedi ki bı baktı beş dakikada bir düzenli 100/100 sancım vardı bu şekilde doktorum seni çoktan doğuma almam gerekiyordu dedi ve tekrar açıklık muayenesi yaptı fakat açıklık yine sıfırdi.Sonra ebeler çok sık kontrol edince ödem toplamış orası ve ebeleri güzel bir azarladı ve benim bir karar vermemi iste birgün boyunca bu sancıları çekip yine de açıklık oluşmayabilir ve bu sanci ile sen ve bebek strese girebilirsiniz ve ödem topladığı için doğum zorlaşacak dedi sezeryana alalım mı yoksa devam dersen benim için sıkıntı yok dedi ve bende ben ve bebeğim için en hayırlısı neyse o olsun dedim ve saat 11 de ameliyathaneye götürüldüm ,sonta takıldı bu can gerçekten acitmiyor , uyuşmam için iğne vuruldu hele bu hiç can acitmiyor arkadaşlar.Saat 11.20 civarı bebeğimi gösterdi doktorum o anin tarifi yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ben ameliyat boyunca çekişme bile hissetmedim.İlk kalkış ve tuvalete oturuş bile iyiydi ama hastaneden çıkıp ertesi gune geçtikçe hani diyorlar ya hiç ameliyat olmamış gibiydim öyle bişey olmadı bende maalesef iki gün falan lohusalık ağrısı ile dikiş ağrısı birleşince canım acıdı açıkçası sonrasında hakikaten geçiyor yavaş yavaş.Şuan da kırkımız çıktı sorularınız varsa alabilirim Rabbim herkesi en hayırlı zamanda bebeğine kavuştursun inşallah.Bu arada gebelik şekeri de geçirdim diyetle halloldu onun dışında hareketli bir hamileliğim vardı öğretmen olmamdan dolayı doğum iznine ayrılana kadar.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.