Mrsceyms Sevvalslmn 38 haftalık hamileyim. Haftaya yapacağım dedi doktorum. Erken yapmak istemedi. Her doktorun farklı bir fikri var bu konuda
Kahvesever Sevvalslmn 39.haftamda gittim. Bana dayanılmayacak bir acı gibi gelmedi. Hani o an evet acıyor ama elini çekince geçti hemen. Ama doğum bambaskadır bence. Sancım da gelmedi zaten 39 da doğum yaptım. Acılmam da olmadı.
Smlaa Sevvalslmn ben de 36 yım pazartesi günü yaptı çok da canımı aciti kemikleri mi ne yokluyomus haftaya tekrar çağırdı
birgaripana_ Sevvalslmn ben çatı muanesini seviyorum 😂😂 şaka maka korkutmak gibi olmasın bence denk geldi ama her iki hamileliğimdede çatı muanesinden sonra açılmam oluyordu bi kaç gün sonra doğum yapıyodum. 38 haftada olmuştu çatı muanesi
Mediha99 birgaripana_ çatı muayenesi Altan muayene ile aynımı hani cihaz sokup içeriye bakıyorlar ya rahim ağzı uzunluğuna acısı ağrısı vs 😮💨
birgaripana_ Mediha99 yok buna iki parmakla bakıyorlar tam olarak nereyi elliyor bilmiyorum biraz acıyor ama o kadar abartılacak bişey değil. Biraz kasık ağrısıda yapabilir herkeste aynı olmaz ama böyle olursada korkma.
runkli0606 Mediha99 çarı elle yapılıyor parmağını sokup arka kemiğe elini değiyor bebeğin kafa çapının geçip geçmeyeceğini ölçüyor baya kurcalıyor malı mülkü yani🤣🤣
Buseipek35 Sevvalslmn bende doktoruma sordum 36 doldu 37. Haftaya girdik yapmıcam çünkü boyun uzun olmasa kilolu olsan ya da bebeğin şişman olsa yapardım ama gerek yok dedi normal doğumun bekliyoruz bilmiyorum ne kadar doğru yapmamak
Sevvalslmn birgaripana_ doğum yaptığımız çatala mı oturuyoruz hiç bir bilgim yok korkuyorum biraz da nasıl muayene ediyor yani
Senannnn Sevvalslmn bugün yatış yaptılar 39+3 doktorum baktı sıfır ağrı acı ama kişiden kişiye mutlaka fark vardır benden önceki hasta bağırdı ben çok rahattım
asena99 Sevvalslmn Bir kere bile çatı muayenesi olmadan 39+5 te sancim var diye gittim açılmama bakıp doğuma aldılar öncesinde asla muayene eden olmadı canım beni ama canım hiç yanmadı sancılarım daha baskındı sanırım 🤣
Minmini Sevvalslmn 37+5 te yapıldı. Normal jinekolojik muayene gibiydi benimki. Anlatıldığı gibi bir şey ile karşılaşmadım.
birgaripana_ Sevvalslmn ultrasondan sonra hemen ultrason masasında bakmıştı ayağı koyma yeri var aynı