Melikemetin Kaç gündür dışarı cıkmıyorum bugün canım sıkıldı biraz dolaşmaya cıktım sağ kasıgım bebeğimin olduğu taraf ağrıyor kötü bir şey olmamıştır değil mi
nurr0101 Melikemetin Dışarı çıkmak bebeğe ne gibi zarar verebilir canım. Doktorlar özellikle hareketsiz kalmamayi öneriyor zaten Günlük yürüyüş yapmamızı istiyorlar
Masalada Melikemetin Çok yürümekten kaynaklıdır benim de oluyor öyle biraz yürüdüm sağ Kasım mahf oluyor 🫠normaldir
Melikemetin nurr0101 yormayın kendinizi çok diyorlar ya genelde doktorlar bugün biraz yoruldum herhalde hep yattığımdan uzun süre ardından ilk defa cıktım büyük ihtimalle kasık ve bel ağrım normaldir herhalde inşallah
Msl2006 Çok yürümekte yapabiliyor benimde genelde ağrıyor doktor normal demiştı hareketlerini hissediyorsan ve rahime ağrı vurmuyorsa büyük ihtimalle genişlediği içindir
Melikemetin Msl2006 daha 9 haftalık hareketlerini hissetmiyorum da rahim büyüyor herhalde diye düşündüm ama yine de insan korkuyor işte
Melikemetin Teşekkür ederim kızlar rahatladım . Ben çok pimpirikliyim yani 31 hafta bana nasıl geçecek bilmiyorum ☺️
Melikemetin Msl2006 evde hiç iş yapmıyorum annem ve kayınvalidem geliyor sağolsun sürekli yatıyorum halsizlik olduğu için bugün ilk defa dışarı cıktım sonrada böyle oluyor . Banyo yaptığım zamanda böyle oluyor anlamıyorum
Melikemetin Msl2006 ay ne güzel az kalmış senin Allah hepimiz için hayırlı doğumlar nasip etsin Sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin