Merhaba kızlar öncelikle şunu söyleyim doğumdan asla korkmayın rabbim yardım ediyor her zaman🙂
40+0 olmuştuk ve o gün doktor kontrolümüz vardi gittik doktor nstye bagladi bebeğin hareketlerinde sıkıntı oldu serum takip tekrar bağlandım yine sıkıntı vardı sonra acıktigim için olabilir dedim yemek yedim geldim tekrar bağlandık nst ye ama yine sıkıntı vardı ve 5 dakikaya bir düzenli sancılarım çıkıyordu ama ben hissetmiyordum sonra doktorun yanına gittim tekrar doktor cati muayenesi yapti ve açılma varmı diye baktı açılma yoktu ve kemik yapın dar normal doğum yapamazsın dedi o gün cumaydi ve saat 4 de geliyordu artık sezaryana alamam pazartesi gel sezaryana alalım dedi . Ama çatı muayenesi yaptığında eline kan bulasmisti doktorun neyse eve gittim kanamam vardı pek üzerine düşmedim azalır diye ilk önce çok fazla geliyordu sonra azaldı gece saat 3 e doğru bı sancıyla uyandım dakika tutmaya başladım ilk önce yarım saate bir kırk dakikaya bir geliyordu ve çok azdı öğlen 1e kdr sanciyi çektim ama artık beş dakikada bir geliyordu ve ayakta duramiyordum hastaneye geldik hemen bir santim açılma vardı .ilçede oturdugum için doktor beni merkeze sevk etti ordaki hastaneye girdiğimde saat 2 buçuk gibiydi doktor baktı 4 santim olmuş açılma doğumhaneye çıkardılar üzerimi fln çıkardım ama bu arada çok fazla sancı cekiyordum saat 4 bucuktu doktor baktı 9 santimdi ama suyum gelmemisti doktor ince bı çubukla patlattı suyumj bana bebeğini ittir ama artık gücüm kalmamıştı çünkü iki buçuktan beri her sancida ıkınıyordum . Sonra doktor ıkınmazsan karnına bastırıp alırız dedi öyle diyince korktum ve üç ıkınmada bebeğim ebenim ellerindeydi 🧿 normalde sezaryan olmam gerekirken normal doğum olduğum için dikislerim çok fazla vardı çok agridilar ama şükür bebegimde bende duzeldik ❤️