GaMze-koran35 Sevde4299 inşallah rabbim o günleri görmeyi nasip etsin sağlıkla sizinle paylaşırım sezaryan doğum hikayemi 🙏
ZumrasMom_ Rozii biz de dört isim arasında kararsız kaldık eşim rümeysa ve hümeyra diyor ben de irem ve asel diyorum
busraaaugurrr yesimmnayirr Canım Ceylin ismi İngiliz ismi olan Jaylin isminin Türkçeleştirilmiş hali ve Ceylinin anlamı yengeç yuvası demek,konulması uygun değil bu ismin iyi bi araştır derim
ZumrasMom_ Mire güzel bahçelere ve cennet bahçelerine verilen genel bir isim olduğunu araştırdığımda öğrendim
Mire Suada2022 ben karnımdaki kızımı adasu diye seviyorum ikonik birisiyim ondan öyle hitap ediyorum 😂 ama ismine henğz karar veremedimm
Toprakksx1 Ben de aynı dertten muzdaribim Irmağın yanına içimize sinen bir isim bulamadık ben ırmak Hüma Hümeyra ve Irmak Feyza babası ile isimlerimizin ilk harfi diye düşünüyorum bilmiyorum
Rozii 2_evlatyolda aman aman canım yazma o zaman görür felan 😂 ya niye kaynananın adını koyacaksınız sende mi böyle istiyorsun yoksa eşin mi
2_evlatyolda Rozii hüma meva neva hafza sare berra zümra ravza hira Zeynep mira ceylin eflin efnan talya