Nur_50 2prensessannesi Serra nasıl acaba😃benim etrafım çok kabalık ailemde olmayan ad olsun istedim. Cinsiyet belli değil ama 🤣kız Serra erkek selim düşündüm sizce nasıl?
2prensessannesi Nur_50 serra ali imran suresinde geciyor bolluk bereket demek bende cok severim adiyla yasasin insallah:)) selim de guzel hem padisah ismi hemde manasi guzel
Mervenurkaya Rozii bizde 15 haftaligiz daha ama isim kararı veremedik rüyamda da Ebrar diye kızımı çağırıyordum sonra cinsiyet öğrendik kızmış Allah sağlıkcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🤰🏽
Rozii Mervenurkaya amin canım inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım bebişlerimizi🌸 bende hep erkek gördüm rüyamda tam tersi kız çıktı ebrar ismi de güzel bir isim
GaMze-koran35 Sevde4299 inşallah rabbim o günleri görmeyi nasip etsin sağlıkla sizinle paylaşırım sezaryan doğum hikayemi 🙏
Mucize545 Babyakca2891 Ecrin ismini bende düşünmüştüm diyaneti aradım ve yasaklı isimler arasında değil dedi arayıp sormuştum
Nur_50 2prensessannesi Fatma hanım birşey sormak istiyorum göktuğ ismi Nuh Aleyhisselam’ın oğlu Yâsef oğlu olan kişi olarak gördüm nette de doğru mu acaba bu konuda bilginiz var mı?
Mmnj Kızlar bende hiç karar veremedim aklmda çok var burda da var ama hiç duymadığım isimler değişik geliyor ben bir kaç tane buldum ama koyarmıyım bilmiyorum Eylül Aden Lina Efnan Pera
Pekii Rozii kızımın adı Ebrar Hira şimdi ikinci bebeğime hamileyim cinsiyetini göstermiyor maalesef yine kız olursa hiçbir isim bulamıyorum 😅 eşim sadece Doğa ya da Duha dedi ama ben henüz içime sinen bir isim bulamadım 😊
Rozii Pekii kızlar genelde göstermiyor diyorlar kaç haftalık oldun benim kız da yüzünü göstermiyor detaylısına zor baktı doktor 🙈😂doğa zarif bir isim