Rozii Kız bebek için isim önerisi istiyorum kızlar sizdennn aşırı kararsızım aklıma gelmiyor isimde pek 🙈🙈🐣
Aydanur06 Nurrrates ilk kizim Eliz ada ikinciyede kız demişti doktor Elisa düşündüm fakat yanina isim bulamadim
simaymasalim Rozii kızımın ismi Simay Masal 🎀 bir kızım daha olursa Dilay Öykü 🌸 koymayı düşünüyorum ama Arven Liva Umay Serra Berra Yüsra Aden Isimleride hoş
ebru31111 simaymasalim ya bende Umay ada. Yada gökcen ilay Koymak istiyorum tabi kızım olursa eşim nazlı diyor ama 2 oğlumu o isim verdi bi kızım olursa adını ben koyarım dedim tamam dedi ve Şuan nazlı dip duruyor kararı onayı bırlıyım yoksa ben kendi istedigimi koyim ortak isimde düşündük Umay sadece 😂
BirVeraAnnesi35 Rozii kızımın adı Vera ikinciside kız bnde kararsızım ama Mila, Yasmin, Lisa , Dora , Marin , Karla, Feris bunları düşünüp duruyorum 🥰
Meryemtolga Rozii Cinsiyet belli degil ama kizim olursa icimden. Sevgi Eva ya da Sevgi Erva koymayı düşünüyorum
1Lalin FatmaDkmts Benim adım da Ahsen ama erkek ismi olduğu söyleniyor anlamından ötürü koymayı düşünüyorsanız HESNA VE ECMEL de aynı anlamları taşıyor 🌸