meeloos-01 Merhaba kızlar, 13 haftalık hamileyim çok şükür sağlıklı 🙏 Yalnız bebeğim ultrason da hiç hareket etmiyor başına gelen var mı
Birfzt Ben 9. Hafta da hareket ettiğini görmüştüm ama 11 de gittik uyuyor dedi doktor hiç hareket etmedi 16 da da etmedi yarın gidicez 19 bitmek üzere 😂 bizimki biraz tembel uyuyor genelde
meeloos-01 Birfzt MaşaAllah erken görmüşsünüz siz 🙏 ay evet ya tembel olabilirler daha çok küçükler 🤗 biraz araştırdım tedirgin oldum bide doktor sebebi yok dedi saçma sapan bir şekilde
Birfzt meeloos-01 ilk gordugumde elleri ayakları belli değildi çubuk gibi biseyler hareket ediyordu 😂 sağlıklı herşey yolunda dediği için çok takilmadim hareket etmemesine açıkçası birde yaklaşık 20 saat uyurlar demişti doktor bizde hep ona denk geliyoruz galiba 😄
meeloos-01 Birfzt Evet çok küçükmüş gördüğünde ☺️ o zaman uyanık yakalamak gerçekten çok zor olacak desene 😂
bernayerli Ben gitmeden once çikolata yiyorum yoksa hareket etmiyor, benimki de yüzünü göstermiyor doktor sallasa kipirdatsa da dönmüyor
Nur001 Uyuyordur canım o haftalarda çok çabuk yoruluyorlar kalp atışını dinlemiştir zaten doktor 🤭 Girmeden bi çikolata ye yürü