senoski 38+ haftadayım fakat doktorum hiç kan tahlili istemedi bu zamana kadar sadece 1 kere 13 ya da 14. haftada falan yaptık. Her şey yolunda ama ben nereden bileceğim sizin doktorunuz ne sıklıkla tahlil istiyor?
pandasever senoski ayda bir kere detaylı kan idrar tahlili istiyro Dr m. Ona göre kan değerlerine vitaminlere bakıyor. takviye veriyor
Koalammm senoski bir ay önce gitmiştim en son dört gün sonra randevum var gelmeden bir kaç gün önce yaptır diye kan tahlilleri ve tam idrar testi istemisti onları yaptrdm bu gttgmde onlara bakicak şuan 33+ 4 üz
_tuuggcce_ İstemiyor, benimde bu tuhafıma gidiyor açıkcası. Arada bi vitaminlerime falan bakması gerekmez mi diye düşünüyorum
senoski _tuuggcce_ benim de hiç istemiyor ya :( bence de vitamin vs ya da enfeksiyon falan kontrol etmesi gerekmez mi
_tuuggcce_ senoski aynen öyle. Şikayetimiz olunca mı yaptırır bilmiyorum. Şükür şu anda öyle bir şikayetim yok fakat bence test şart. Çünkü belki vitaminim düştü ve ilaç değişikliğine gidilmesi gerekiyor.
Mummumlilo Kan tahlilini daha çok sağlık ocağı istiyor her ay arıyolar tahlil yaptırmanız gerekiyor diye o sonuçları doktoruma gösteriyorum zaten sonuçlarımda normal çıkıyor genellikle
senoski Mummumlilo benim hamileliğin başından beri sağlık ocağım bir kere bile aramadı 39 hafta oldu nerdeyse😂 enabızda da bişey çıkmıyor