Aicsnpj4 9 buçuk haftalık hamileyim öksürük ateş boğaz ağrısı var ılık duş aldım ıslak bez koyuyorum alnıma koltuk altıma vs ama düşmüyor napabilirim
Smedine01 Aicsnpj4 sirkeli su yap sade su degil uzerine serin acik kiyafetler giy bikacgun once bende oyleydim ve dustan sonra hafif esen bi yere otur vucudun sogugu alsin rahatla
Kediannesi1 Aicsnpj4 acilen hastaneye gitmeniz lazım enfeksiyon salgını var Allah korusun gebe olduğunuzu söyleyin çok geçmiş olsun
AleynaResul Aicsnpj4 bide sirkeli suyla bedeninizi silmeyi deneyin sirke ateş düşürür çok çok yüksekse acile gidin mutlaka
Masalada Aicsnpj4 ılık bir duş al sirkeli su da iyi ama baktın geçmiyor hastaneye git Çünkü gebelikte bebekler ateşi hiç sevmiyor
Aicsnpj4 Kediannesi1 salgını duymuştum sanırım ben de yakalandım :( en iyisi acile gideyim teşekkür ederim
Aicsnpj4 Masalada ışık duş aldım 2 defa, sirkeyi denemedim ama normal suyla bezi ıslatıp kompres yaptım işe yaramadı
Nur001 Acilen hastaneye gitmen gerekiyor gebelikte ateş çok riskli ben 38 buçukla gitmiştim sen neden daha önce gelmedin diye kızmışlardı
Lindam06 Aicsnpj4 acile gitmelisin sizin gibi yaşadım kadın doğum acile gittim iğne verdiler hemen parol kullandım ateş için virüs kapmışım evde şunu bunu yapmakla geçicek bırsey değil belki de yuksek ateş bebeğe zarar verir miş . Geçmiş olsun 🤲