Ranakzrn Selam kızlar bu sefer kendim için değil ablam için yazıyorum. Bebeği olmuyor ve doktor tüp bebek tedavisine başlanılacak demiş sonucu yüzde kaç olur sizce ve edebilenler dualarını eksik etmezse çok sevinirim ismi burcu 🙏🏼
Kediannesi1 Ranakzrn kişiden kişiye değişir yüzde ihtimali tutma ihtimali doktor değiliz en iyisini doktor bilir tüp bebek merkezini iyi seçsin ismi bilindik diye her merkeze gitmesin inşallah Allah tez zamanda kucağını doldursun
Brcpg Ranakzrn yumurta rezervi mi az , poliskistik mi tüpü mu tıkalı ? Yoksa çoğu insana tüp bebek öneriyor doktorlar
Brcpg Ranakzrn doktor mfk yi takip etmenizi tavsiye ederim. Eğer ablanizin yaşı gencse önce doğal bitkisel çözümleri oneririm 🙏
Tugbun87 Eğer ki tüp bebek düşünüyorlarsa direk Kayseri Mustafa taş değerlendirdiler canım o kadar iyi bı doktor ki işinde çok başarılı
Brcpg Ranakzrn daha çok gencmis ablaniz , hakkında hayırlısı olsun. Canını hiç sıkmasın eminim ki olacaktır . 3 ay kadar mfk deneyebilir 🙏
Gncgozde Kesinlikle mfk öneriyorum bizim de sayımız azdı 3 ay düzeli kullandık ve 5ml dan 9 ml yükseldi tüp bebek yaptırcaz dua edermisiniz. Ayrıca dondurulmuş emrioları kalitesine katkısı oldugunu düşünüyorum
Gamze1608 Benim de eşimde sperm sorunu vardı %60 dediler transferde ama ilkte tuttu allaha şükür ben 20 yaşında yaptırdım imkanı varsa yaşı ilerlemeden yaptırsın rabbim yardımcıları olsun🙏🏻